Λίγα λόγια

H σχολή μας ARTE MOVIMENTO λειτουργεί με επιτυχία από το 2010. Είναι ένας χώρος άσκησης, χαλάρωσης αλλά και κοινωνικής επαφής, μια μικρή κοινότητα ανθρώπων με αγάπη και σεβασμό για αυτό που κάνουμε! Οι χώροι άσκησης της σχολής είναι μελετημένοι και προσαρμοσμένοι στις ανάγκες του κάθε μαθήματος αλλά και στην ασφάλεια και την υγιεινή των ασκούμενών μας! Η σχολή διαθέτει 3 αίθουσες διδασκαλίας καθώς και αποδυτήρια ανδρών – γυναικών. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το μάθημα που σας ενδιαφέρει!!!

Η ΟΜΑΔΑ
Anastasia Chaves de Lima

Anastasia Chaves de Lima

Oriental & Brazilian Samba

Anastasia Chaves de Lima

Anastasia Chaves de Lima

Oriental & Brazilian Samba

H Anastasia Chaves De Lima γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και ασχολείται 15 χρόνια με το χορό. Διδάχτηκε brazilian samba και Afro, κοντά στη Βραζιλιάνα δασκάλα C.Cabral και αργότερα εντάχθηκε και στην επαγγελματική της ομάδα με συμμετοχή σε πολλές παραστάσεις, εκδηλώσεις και shows. Σπούδασε ανατολίτικο χορό στο Κάιρο κοντά σε κορυφαίους Αιγύπτιους δασκάλους και με συμμετοχή σε σεμινάρια και παρουσιάσεις του φεστιβάλ Νile Group. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια pilates mat /equipment και gyrokinesis.

Γεωργία Δημητριάδη

Γεωργία Δημητριάδη

Yoga Instructor

Γεωργία Δημητριάδη

Γεωργία Δημητριάδη

Yoga Instructor

Γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα. Σπούδασε Αρχιτεκτονικό σχέδιο και για αρκετά χρόνια παρακολούθησε μαθήματα χορού, κλασσικό μπαλλέτο και μοντέρνο. Ξεκίνησε Hatha Yoga to 2002 με την Ολγα Αλεξίου. To 2004 άρχισε Ashtanga Yoga με την Ελένη Κυριακοπούλου και από το 2005 μέχρι σήμερα κοντά στον Νίκο Ζωγράφο. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με τον Jean Glaude Garnier και διδάσκει Ashtanga Vinyasa Yoga και Δυναμική Hatha Yoga.

Αριάννα Ζαρμακούπη

Αριάννα Ζαρμακούπη

Pilates & Classic Technique

Αριάννα Ζαρμακούπη

Αριάννα Ζαρμακούπη

Pilates & Classic Technique

Aπόφοιτος της Κρατικής Σχολής Χορού, και φοιτήτρια της Ελληνικής Φιλολογίας στο ΕΚΠΑ. Έχει χορέψει σε παραγωγές της Hellenic Dance Company κομμάτια της Martha Graham και του Akram Khan , στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Athens Video Dance Project καθώς και στο City Center στη Ν. Υορκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου και κλασικού χορού από διακεκριμένους χορευτές και χορογράφους και είναι εν ενεργεία επαγγγελματίας χορεύτρια με συμμετοχές σε παραστάσεις. Επίσης διδάσκει κλασικό και σύγχρονο χορό κανοντας και σεμινάρια. Είναι δυο φορές πανελλήνια πρωταθλήτρια στο κουνγκ φου.

Rodrigo Chaves de Lima

Rodrigo Chaves de Lima

Instrutor Caveira

Rodrigo Chaves de Lima

Rodrigo Chaves de Lima

Instrutor Caveira

Γεννήθηκε στη Βραζιλία, το 1978 και εντάχθηκε στην Capoeira από το 1993. Ο Rodrigo Chaves de Lima, γνωστός στην Capoeira ως Instrutor Caveira, ξεκίνησε να διδάσκει το 1997. Το 1998 άρχισε να δουλεύει εθελοντικά σε κοινωνικά προγράμματα στην περιφέρεια του Pedro Leopoldo, που απευθυνόταν σε φτωχά παιδιά και εφήβους, δίνοντας έμφαση στα θεμέλια και τις παραδόσεις της τέχνης capoeira. Το 2004 ήρθε στην Ευρώπη και δίδαξε μέχρι το 2007 σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας και της Πολωνίας. Το 2007 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και έκτοτε έχει δουλέψει με μαθήματα και σεμινάρια σε πολλά γυμναστήρια και σχολές της Αθήνας, όπως τα Lets Go Gym (Άγιος Δημήτριος), Joe Weider Gym (Αγία Παρασκευή), Deeree American College (Αγία Παρασκευή), Desport Gym (Παλλήνη), City Gym (Αιγάλεω), Quick Step Dance School (Παγκράτι) αλλά και με παιδιά για 2 χρόνια στο νηπιαγωγείο Wonderland.

Σεραφειμ Αντωνακης

Σεραφειμ Αντωνακης

Pilates & Yoga

Σεραφειμ Αντωνακης

Σεραφειμ Αντωνακης

Pilates & Yoga

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδικότητα στην Αθλητική Διοίκηση. Πιστοποιημένος δάσκαλος yoga και pilates mat, props & equipment του International Aerobic & Fitness Association. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Body Pump της Less Mills Hellas και της Radical Fitness και διαθέτει δίπλωμα επαγγελματία ναυαγοσώστη από την ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ. Έχει συνεργαστεί με γνωστά γυμναστήρια στην Αθήνα, διδάσκοντας yoga, pilates, body pump και spinning, καθώς και με studio εναλλακτικών μορφών άσκησης. Παρέχει συμβουλές άσκησης και υγείας στο περιοδικό Elle.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ

Καθημερινη ασκηση

«ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ, ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!!!»

Αγαπη για αυτο που κανεις